Medarbejdere

Flemming har 25 års erfaring som direktør, partner og chef i ejendomsadministrations-branchen og har været formand for EDC´s HR advisory board i en årrække. Han har i 12 år stået i spidsen og udviklet et selskab fra 4 til 45 ansatte med 20 % årlig vækst. Flemming arbejder med strategiprocesser, lederudvikling, medarbejdertrivsel og coaching. Han er uddannet inden for ledelse og salg, er NLP Master og coach og oprindeligt uddannet revisor.

Mail: flemming@centerforvaekstogudvikling.dk

Tlf. 22 43 03 42

flemming2

Hanna har 9 års erfaring med stress-, karriere- og ledelsesrådgivning samt kommunikation og strategiprocesser via storytelling som selvstændig og en baggrund som projektleder i COWI A/S. Hanna arbejder med stressrådgivning, teamudvikling med fokus på trivsel og motivation, værdiprocesser via storytelling og coacher nye ledere. Hanna er lederuddannet, master- og stresscoach, business storyteller og scenekunstuddannet – samt uddannet miljøingeniør.

Mail: hanna@centerforvaekstogudvikling.dk

Tlf. 53 83 32 24

Hanna

Henning er ledercoach og har godt 20 års erfaring med udvikling af ledere og medarbejdere. Henning arbejder bredt med organisations-, leder- og selvudvikling med særlig fokus på autentisk ledelse, kommunikation der virker samt højere energi og arbejdsglæde – både i grupper og i individuelle forløb. Henning har en baggrund fra den finansielle sektor og var en del af ledergruppen på Finanssektorens Uddannelsescenter i knap 8 år. Han er uddannet indenfor organisation og ledelse, er åndedrætsterapeut, NLP Master, ICC coach og er certificeret i en række personprofilværktøjer.

Mail: henning@autention.dk

Tlf. 60 48 61 96

henning6

Sus er ledelses- og karriererådgiver og har 17 års HR- og kommunikationserfaring som Business Partner samt HR- og kommunikationskonsulent fra rådgivervirksomheden Rambøll og som selvstændig. Sus arbejder med ledelse, kommunikation, teamudvikling, samt strategi- og forandringsprocesser igennem workshops og coaching.
Sus er uddannet indenfor ledelse og HR, NLP og coachuddannet, er hypnoterapeut og certificeret i personlighedstestning og har desuden en baggrund som translatør og tolk.

Mail: sus@getbetterconsulting.dk

Tlf. 24 49 84 93

Sus

Thomas er direktør i Center for Vækst og Udvikling og er uddannet indenfor IT og ledelse. Han er en erfaren facilitator og akkrediteret Insights Discovery konsulent. Han har 30 års erfaring med forretningsudvikling og ledelse, gennem arbejde for blandt andet Microsoft, Siemens Business Services og Aller Media. 

Mail: thomas@centerforvaekstogudvikling.dk 

Tlf. 60 63 93 31

TV_Headshot_sRGB_06_2016