Medarbejdere

Flemming har 25 års erfaring som direktør, partner og chef i ejendomsadministrations-branchen og har været formand for EDC´s HR advisory board i en årrække. Han har i 12 år stået i spidsen og udviklet et selskab fra 4 til 45 ansatte med 20 % årlig vækst. Flemming arbejder med strategiprocesser, lederudvikling, medarbejdertrivsel og coaching. Han er uddannet inden for ledelse og salg, er NLP Master og coach og oprindeligt uddannet revisor.

Mail: flemming@centerforvaekstogudvikling.dk

Tlf. 22 43 03 42

Hanna har 9 års erfaring med stress-, karriere- og ledelsesrådgivning samt kommunikation og strategiprocesser via storytelling som selvstændig og en baggrund som projektleder i COWI A/S. Hanna arbejder med stressrådgivning, teamudvikling med fokus på trivsel og motivation, værdiprocesser via storytelling og coacher nye ledere. Hanna er lederuddannet, master- og stresscoach, business storyteller og scenekunstuddannet – samt uddannet miljøingeniør.

Mail: hanna@centerforvaekstogudvikling.dk

Tlf. 53 83 32 24

Henning er ledercoach og har godt 20 års erfaring med udvikling af ledere og medarbejdere. Henning arbejder bredt med organisations-, leder- og selvudvikling med særlig fokus på autentisk ledelse, kommunikation der virker samt højere energi og arbejdsglæde – både i grupper og i individuelle forløb. Henning har en baggrund fra den finansielle sektor og var en del af ledergruppen på Finanssektorens Uddannelsescenter i knap 8 år. Han er uddannet indenfor organisation og ledelse, er åndedrætsterapeut, NLP Master, ICC coach og er certificeret i en række personprofilværktøjer.

Mail: henning@autention.dk

Tlf. 60 48 61 96

Sus er ledelses- og karriererådgiver og har 17 års HR- og kommunikationserfaring som Business Partner samt HR- og kommunikationskonsulent fra rådgivervirksomheden Rambøll og som selvstændig. Sus arbejder med ledelse, kommunikation, teamudvikling, samt strategi- og forandringsprocesser igennem workshops og coaching.
Sus er uddannet indenfor ledelse og HR, NLP og coachuddannet, er hypnoterapeut og certificeret i personlighedstestning og har desuden en baggrund som translatør og tolk.

Mail: sus@getbetterconsulting.dk

Tlf. 24 49 84 93